Print Friendly, PDF & Email

dodekanisa

Την Παρασκευή 21 Μαρτίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, στη Ρόδο, πραγματοποιήθηκε η 6η τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Πτυχιούχων Μηχανικών Τεχνολογικού Τομέα Ανώτατης Εκπαίδευσης Δημοσίων Υπαλλήλων του νομού Δωδεκανήσου. Την ΠΟΜΗΤΕΔΥ εκπροσώπησε ο Α’ Αντιπρόεδρος, Γ. Μερτινός.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική Συνέλευση, τόσο από τη άποψη της συμμετοχής των μελών του Συλλόγου, όσο και από την άποψη των θεμάτων που συζητήθηκαν και των αποφάσεων που ελήφθησαν. Αντικείμενα συζήτησης ήταν τα ειδικότερα θέματα που απασχολούν τους Μηχανικούς ΤΕ, τα ζητήματα που αφορούν γενικότερα όλους τους δημοσίους υπαλλήλους και το μείζον θέμα της διασφάλισης των προϋποθέσεων που είναι απαραίτητες για τη βιωσιμότητα της ΠΟΜΗΤΕΔΥ και των Συλλόγων μελών της.

Αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητα διατήρησης του Συλλόγου και της Ομοσπονδίας ως ενεργούς πυρήνες αλληλεγγύης και αγωνιστικής διεκδίκησης, τα μέλη του Συλλόγου που συμμετείχαν στη Γενική Συνέλευση αποφάσισαν την παρακράτηση της συνδρομής τους προς το Σύλλογο από τη μισθοδοσία τους.