Print Friendly, PDF & Email

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΠΟΡΟΥ 2,5‰ ΤΩΝ ΤΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

Δικαιούχοι του Πόρου 2,5‰ είναι οι πτυχιούχοι Μηχανικοί Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ) μέλη των Α’ βάθμιων Συλλόγων της Π.Ο.ΜΗ.Τ.Ε.Δ.Υ., τακτικοί υπάλληλοι  (μόνιμοι ή αορίστου χρόνου) που απασχολούνται στο Δημόσιο, Ν.Π.Δ.Δ. και στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α΄ και Β΄ βαθμού. (ΦΕΚ 2780/τ. Β΄/4-7-2019)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ. Μέλη των Συλλόγων της Π.Ο.ΜΗ.Τ.Ε.Δ.Υ. είναι οι ΤΕ Μηχανικοί, οι οποίοι είναι διορισμένοι  στον κλάδο ΤΕ Μηχανικών  (ΠΔ 50/2001).

Συνάδελφε

Για να γίνεις και εσύ δικαιούχος του πόρου επικοινώνησε με τον Σύλλογο ΤΕ Μηχανικών της περιοχής σου για πληροφορίες και για να γίνεις (αν δεν είσαι ήδη)  μέλος.

Στη συνέχεια  όπως θα πληροφορηθείς, θα χρειαστεί να:

  1. Συμπληρώσεις και να καταθέσεις (αν δεν το έχεις υποβάλει ήδη)  το Απογραφικό Δελτίο της ΠΟΜΗΤΕΔΥ.
  2. Συμπληρώσεις και καταθέσεις το Συμπληρωματικό Απογραφικό Δελτίο της ΠΟΜΗΤΕΔΥ, στο οποίο  μεταξύ άλλων θα πρέπει να συμπληρώσεις τον ΙΒΑΝ του τραπεζικού σου λογαριασμού (προτιμούνται οι Attica Bank και η  Εθνική Τράπεζα για την αποφυγή περαιτέρω τραπεζικών εξόδων). ΠΡΟΣΟΧΗ. Πρέπει να είσαι εσύ ο πρώτος δικαιούχος στον τραπεζικό λογαριασμό που θα δηλώσεις.
  3. Προσκομίσεις   φωτοτυπία της 1ης σελίδας του βιβλιαρίου ή όπου αλλού φαίνεται ο ΙΒΑΝ).
  4. Προσκομίσεις  Βεβαίωση υπηρεσιακής κατάστασης, που θα πρέπει να  αναγράφει ότι υπηρετείς στον κλάδο ΤΕ Μηχανικών.
  5. Ρυθμίσεις το ζήτημα της οικονομικής σου τακτοποίησης με το Σύλλογό σου.

Όλα τα παραπάνω δικαιολογητικά θα προωθηθούν συγκεντρωτικά στην ΠΟΜΗΤΕΔΥ από τον Πρωτοβάθμιο Σύλλογο στον οποίο ανήκεις.