Print Friendly, PDF & Email

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Την Τρίτη 13 Φεβρουάριου 2018 πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας.

Συζητηθήκαν τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης και πάρθηκαν οι παρακάτω αποφάσεις:

  1. Εγκρίθηκε ομόφωνα ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός για το έτος 2017.
  2. Εγκρίθηκε ομόφωνα η Τροποποίηση του Καταστατικού του ΣΥ.ΜΗ.Δ.Υ.Δ. (κατά άρθρο και στο σύνολο του).
  3. Για το θέμα του πόρου αποφασίστηκε να προτείνουμε στην Ομοσπονδία, να ενταθεί η πίεση προς το Υπουργείο και σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί η διαδικασία, να δημοσιοποιηθεί το θέμα της χορήγησης πόρου μόνο στους ΠΕ Μηχανικούς.
  4. Για το θέμα των αποφάσεων του ΣτΕ γνωρίζουμε τις προσπάθειες της ΕΜΔΥΔΑΣ για την επαναφορά του όρου «εν ελλείψει» στη διαδικασία επιλογής προϊσταμένων. Αποφασίστηκε τα μέλη μας να βρίσκονται σε εγρήγορση, ώστε σε ενδεχόμενη τροποποίηση ΟΕΥ στις υπηρεσίες τους να ειδοποιηθεί άμεσα το Δ.Σ. του Συλλόγου μας και να αποτρέψει οποιαδήποτε απόπειρα που θίγει τον κλάδο μας.

Τέλος, αποφασίστηκε ομόφωνα ότι ο Σύλλογος μας θα συμμετέχει σε οποιαδήποτε μορφή κινητοποιήσεων επιλέξει το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας. Στην περίπτωση που αποφασιστεί πανελλήνια παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, ο Σύλλογος μας θα συμμετέχει με αντιπροσωπεία μελών του Δ.Σ., εξαιτίας της οικονομικής αδυναμίας για μαζική μεταφορά των μελών του Συλλόγου μας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ