Print Friendly, PDF & Email

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚOY TOMEA ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

Π.Ο.ΜΗ.Τ.Ε.Δ.Υ.

Δ/ΝΣΗ : ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ 14 106 82  ΑΘΗΝΑ

Τηλ.& Fax : 210 5241814  e-mail: pomitedy1@yahoo.gr

Website: http://www.pomitedy.gr

 

                                   ΑΘΗΝΑ, 11/9/2012

           

 

ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ

 

Συμμετοχή στην 3ωρη Στάση Εργασίας της ΑΔΕΔΥ

Στις 12 Σεπτεμβρίου 2012

 

 

     Η Ομοσπονδία μας συμμετέχει στην 3ωρη Στάση εργασίας που προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ συμπαραστεκόμενη στους εκπαιδευτικούς για την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου από 12:00 μέχρι το τέλος του ωραρίου και καλεί όλους τους συναδέλφους να δώσουν δυναμικό παρόν στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στις 12:30 στα Προπύλαια.

 

    Όλοι μαζί οι εργαζόμενοι θα πρέπει να δείξουμε ότι ενωμένοι αντιστεκόμαστε στα νέα σκληρά μέτρα που ετοιμάζεται να πάρει η Κυβέρνηση και που για μια ακόμα φορά μοναδικά θύματα τους   θα είναι οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι.

 

    Τα τρία κόμματα της Κυβέρνησης θα πρέπει να καταλάβουν ότι ο λαός τους επέλεξε για να βρουν λύσεις που θα μας βγάλουν από το αδιέξοδο και όχι λύσεις που οδηγούν σε αδιέξοδο τον κάθε εργαζόμενο και συνταξιούχο.

 

   Θα πρέπει να καταλάβουν ότι θα μας βρουν όλους ενωμένους απέναντι σε λύσεις όπως απολύσεις ή με την όποια μορφή εργασιακής εφεδρείας που ήδη θα οδηγήσουν  δε οριστική διάλυση το δημόσιο με καταστροφικές συνέπειες τόσο στο κοινωνικό του ρόλου και την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Θα μας βρουν απέναντι σε κάθε περαιτέρω περικοπή των εισοδημάτων μας  και κατάργηση των ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων

 

Η σωτηρία μιας χώρας δεν μπορεί να είναι η εξαθλίωση και φτωχοποίηση του λαού της.