Print Friendly, PDF & Email

ΣΥΜΗΔΥ Ν. ΒΟΙΩΤΙΑΣ

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Tην Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 10:30 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου Λειβαδιάς, πραγματοποιήθηκε με  σημαντική προσέλευση μελών μας, η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Πτυχιούχων Μηχανικών Τεχνολογικού Τομέα Ανώτατης Εκπαίδευσης Δημοσίων Υπαλλήλων του Νομού Βοιωτίας, στα πλαίσια της οποίας έγινε και η παραδοσιακή κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Στη Συνέλευση παρευρέθησαν ο Πρόεδρος της ΠΟΜΗΤΕΔΥ, κ. Φίλιππος Κυριάκος και ο πρόεδρος της ΕΕΤΕΜ Βοιωτίας κος Μπότης Δημήτριος.

Ο πρόεδρος της ΠΟΜΗΤΕΔΥ μας ενημέρωσε για όλα τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν τον κλάδο μας, όπως είναι η χρόνια εκκρεμότητα έκδοσης επαγγελματικών δικαιωμάτων, η νομοθετική πρωτοβουλία του Υπουργείου Παιδείας για την ίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, η θεσμοθέτηση και για τους ΤΕ μηχανικούς, πόρου, αντίστοιχου με αυτόν που θεσμοθετήθηκε για τους ΠΕ Μηχανικούς, η επαναφορά του ζητήματος του προβαδίσματος με τις πρόσφατες αποφάσεις του ΣτΕ, κλπ..

Ακολούθησε εκτενής και εποικοδομητική συζήτηση και αποφασίστηκε η συμπόρευση του Συλλόγου μας με όποιες αγωνιστικές πρωτοβουλίες αναλάβει η Ομοσπονδία, στο πλαίσιο που έθεσαν οι αποφάσεις του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΜΗΤΕΔΥ που πραγματοποιήθηκε στις 23 Ιανουαρίου 2018, στην Αθήνα.

 

Δείτε εδώ