Print Friendly, PDF & Email

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚOY TOMEA ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

Π.Ο.ΜΗ.Τ.Ε.Δ.Υ.

Δ/ΝΣΗ : ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ 14 106 82  ΑΘΗΝΑ

Τηλ.& Fax : 210 5241814  e-mail: pomitedy1@yahoo.gr

Website: http://www.pomitedy.gr

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

       Σήμερα Πέμπτη 26/7/2012 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προεδρείου της Ομοσπονδίας με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούμενη από τον τομεάρχη εργασιακών θεμάτων βουλευτή κ. Δημήτρη Στρατούλη και την υπεύθυνη εργασιακών θεμάτων κα Δέσποινα Σπανού.

Κατά τη συνάντηση  που έγινε σε πολύ θετικό κλίμα τέθηκαν από μέρους μας τα θέματα που μας απασχολούν τόσο ως Πτυχιούχους Μηχανικούς όσο και σαν Δημοσίους υπαλλήλους.

Από πλευράς της αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ υπήρξε ανταπόκριση και διάθεση για συνεργασία και στήριξη των θεμάτων και των προβλημάτων μας προκειμένου να βρεθούν λύσεις.

Ο κ. Στρατούλης μας ενημέρωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήδη προχώρησε στη κατάθεση πρότασης Νόμου για τα « υπερχρεωμένα νοικοκυριά  » και ότι το προσεχές χρονικό διάστημα θα κατατεθούν δύο επιπλέον προτάσεις Νόμου για:

  1. Για την αναπλήρωση των αποθεματικών των ταμείων που «κουρεύτηκαν» από το PSI .
  2. Για την κατάργηση της προσυνταξιοδοτικής διαθεσιμότητας και της εφεδρείας και την αποκατάσταση των υπαλλήλων που θίχτηκαν από την άδικη και απαράδεκτη αυτή ρύθμιση.

Τέλος δεσμεύτηκε ότι θα παρθούν εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ πρωτοβουλίες σε κοινοβουλευτικό επίπεδο για το θέμα των συνεχών μειώσεων του εφάπαξ των Δημοσίων υπαλλήλων.