Print Friendly, PDF & Email

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚOY TOMEA ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

Π.Ο.ΜΗ.Τ.Ε.Δ.Υ.

Δ/ΝΣΗ : ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ 14 106 82  ΑΘΗΝΑ

Τηλ.& Fax : 210 5241814  e-mail: pomitedy1@yahoo.gr

Website: http://www.pomitedy.gr

 

                                   ΑΘΗΝΑ           17-9-2012

           

 

ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ

 

     Στις 6/9/2012 πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα η πρώτη από μια σειρά Περιφερειακών Γενικών Συνελεύσεων που έχει προγραμματίσει η Ομοσπονδία.

     Στην Περιφερειακή Γενική Συνέλευση στην οποία συμμετείχε αντιπροσωπεία του Δ.Σ της Ομοσπονδίας και τα Δ.Σ και μέλη των Συλλόγων Ιωαννίνων, Λευκάδας – Άρτας – Πρέβεζας, έγινε ενημέρωση από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε τόσο σαν κλάδος όσο και σαν Δημόσιοι Υπάλληλοι και για όλες τις τρέχουσες εξελίξεις και δράσεις – παρεμβάσεις της Ομοσπονδίας.

     Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ανάγκη συσπείρωσης όλων των συναδέλφων και ενεργής συμμετοχής τους στους τοπικούς συλλόγους και στην Ομοσπονδία, προκειμένου σαν εργαζόμενοι να αντισταθούμε στα νέα δυσβάσταχτα μέτρα που προτίθεται να πάρει η Κυβέρνηση και στον περαιτέρω υποβιβασμό του κλάδου μας.

     Στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των παρευρισκόμενων.

     Με την ευκαιρία, τέλος, της Περιφερειακής Γενικής Συνέλευσης πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τον Δήμαρχο Ιωαννίνων κ. Φίλιππα Φίλιο και τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη, και  δόθηκε συνέντευξη τύπου από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας στον τοπικό τύπο και τηλεοπτικά κανάλια.