Print Friendly, PDF & Email

clip_image002

ΣΥ.ΜΗ.Δ.Υ.Ε. ΝΟΜΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ

ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ

Παπαναστασίου 12    Τ.Κ. : 34100  Πόλη : Χαλκίδα, Εύβοια, Greece

Τηλ. : 2221089560   Fax : 2221089560

Ε-mail: symidye@gmail.com


Συναδέλφισσες  συνάδελφοι,

Μετά την ανίχνευση αναγκών επιμόρφωσης των μηχανικών του Ν. Ευβοίας, που έγινε μέσω  του συλλόγου μας,  ΣΗ.ΜΥ.Δ.Υ.Ε.,  και της Ένωσής ΕΜΔΥΔΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ, σας ενημερώνουμε τα εξής:

Το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης (ΙΝ.ΕΠ) του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Κ.Δ.Δ.Α.), πρόκειται να υλοποιήσει το πρώτο πιστοποιημένο πρόγραμμα επιμόρφωσης για τους μηχανικούς του Ν. Ευβοίας στη Χαλκίδα με θέμα «ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ, ΠΡΟΤΥΠΑ -ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ – ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ» από 25 έως 29 Νοεμβρίου του 2013, κατόπιν σχετικού αιτήματος που απέστειλε ο σύλλογος μας, ΣΗ.ΜΥ.Δ.Υ.Ε. για την επιμόρφωση των μελών του, σε συνεργασία με τον η ΕΜΔΥΔΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

Το πρόγραμμα επιμόρφωσης απευθύνεται σε Μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων που διαχειρίζονται, ελέγχουν και παρακολουθούν την υλοποίηση Δημοσίων Συμβάσεων Τεχνικών Έργων. Ο σκοπός του προγράμματος είναι να αποκτήσουν οι εκπαιδευόμενοι τις απαραίτητες γνώσεις και ικανότητες σχετικά με την εφαρμογή και ερμηνεία των διατάξεων εκείνων που αφορούν την αντιμετώπιση ειδικότερων θεμάτων της διαδικασίας ανάθεσης μελετών και έργων, τον έλεγχο, τη διαρκή παρακολούθηση και την αποτελεσματική βελτίωση της υλοποίησης και πληρωμής των Δημοσίων Έργων, καθώς και τη βελτίωση της ποιότητας των κατασκευών.

Όσοι συνάδελφοι, μέλη του ΣΗ.ΜΥ.Δ.Υ.Ε., και της ΕΜΔΥΔΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ  ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το παραπάνω σεμινάριο που θα γίνει στη Χαλκίδα, παρακαλούνται να ενημερώσουν αντίστοιχα τα μέλη των Δ.Σ. των 2 συλλόγων μέχρι την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013 (Για τους Πτυχιούχους μηχανικούς του Δήμου Χαλκιδέων, Πληρ.: Χρήστος Παπαδόπουλος, τηλ. 6947815661. Για τους συναδέλφους της Περ. Ενότητας Ευβοίας καθώς και των υπολοίπων δήμων και φορέων δημοσίου Ν. Ευβοίας, Πληρ.: Γεώργιος  Κωστόπουλος  τηλ. 6974589684).

Όσον αφορά τη διεξαγωγή και άλλων πιθανών σεμιναρίων επιμόρφωσης που θα γίνουν στη Χαλκίδα (όπως προέκυψε από την ανίχνευση των αναγκών επιμόρφωσης που διενήργησε ο σύλλογος μας σε συνεργασία με την ΕΜΔΥΔΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ), εφόσον εξασφαλιστεί η σχετική έγκριση της δαπάνης υλοποίησης αυτών από το ΙΝ.ΕΠ, θα εκδοθεί σχετική ανακοίνωσή μας.

Επισημαίνουμε ότι η πιστοποιημένη επιμόρφωση που παρέχεται από το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης μοριοδοτείται κατά τη διαδικασία επιλογής προϊσταμένων Διεύθυνσης ή Τμήματος σύμφωνα με το Αρθ. 85 του Ν. 3528/07 και θα ληφθεί υπόψη πιθανώς σε ενδεχόμενη αξιολόγηση των υπαλλήλων του δημοσίου.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στη Συνεδριακή Αίθουσα επί της οδού Αβάντων 50(1ος όροφος), κατόπιν παραχώρησής της από τον Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. του Δήμου Χαλκιδέων στην ΕΜΔΥΔΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ το συγκεκριμένο διάστημα για την επιμόρφωση των μηχανικών δημοσίου.

Παρακαλούνται όλες οι Υπηρεσίες (Δημοσίου, ΟΤΑ, κλπ) να διευκολύνουν τους Μηχανικούς που υπηρετούν σε αυτές, σύμφωνα με το Ν.3528/07 (ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, Άρθρο 59), το Ν.3584/07 (ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, Άρθρο 66) και το Π.Δ. 54/ΦΕΚ 59/Α/14-3-2007 (ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΕΝΙΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΤΗΣ ΚΕΙΜΕΝΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΠΟΥ αρθ. ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΟ ΕΚΔΔΑ, Παρ. 1 και 3 του36 και παρ. 4 του αρθ. 39), που αφορούν άδειες για επιμορφωτικούς ή επιστημονικούς λόγους, ώστε να παρακολουθήσουν επιμορφωτικά σεμινάρια όσοι υπάλληλοι το επιθυμούν.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.

Με εκτίμηση

Νίκος Χ. Μεταξάς

Πτυχ. Μηχανολόγος Μηχανικός

Δήμος Χαλκιδέων

Αντιπρόεδρος Ε.Ε.Τ.Ε.Μ  Ν. Ευβοίας

Αντιπρόεδρος Συλλόγου Τεχνικών Ασφαλείας  Ελλάδος

email: metaxas@texnikosasfaleias.gr

sait: www.texnikosasfaleias.gr

ΚΙΝ. :  694789748