Print Friendly, PDF & Email

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚOY TOMEA ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

Π.Ο.ΜΗ.Τ.Ε.Δ.Υ.

Δ/ΝΣΗ : ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ 14 106 82 ΑΘΗΝΑ

Τηλ.& Fax : 210 5241814 e-mail:info@pomitedy.gr

Website: http://www.pomitedy.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

clip_image002 Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23/10/2013, στη Χαλκίδα η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Πτυχιούχων Μηχανικών Τεχνολογικού Τομέα Ανώτατης Εκπαίδευσης Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Εύβοιας, στην οποία παρευρέθησαν από την πλευρά της Π.Ο.ΜΗ.Τ.Ε.Δ.Υ., ο πρόεδρος Στέφανος Λιόντης, ο Α’ Αντιπρόεδρος Γιώργος Μερτινός και τα μέλη Κωνσταντίνος Αγγελίδης και Νίκη Μανουσογιάννη.

Μεταξύ των γενικότερων θεμάτων που συζητήθηκαν περιλαμβάνονται τα κυβερνητικά σχέδια περί διαθεσιμότητας – κινητικότητας των δημοσίων υπαλλήλων, η απαξίωση των Τεχνικών Υπηρεσιών με τις ελλείψεις προσωπικού, τη μη κατασκευή έργων υποδομής λόγω μη χρηματοδότησης, κ.λπ..

Τη Γενική Συνέλευση όμως απασχόλησαν και ειδικότερα ζητήματα που απασχολούν τους Πτυχιούχους Μηχανικούς Δημοσίους Υπαλλήλους στο Νομό Εύβοιας. Συγκεκριμένα επισημάνθηκε η προσπάθεια ανάθεσης καθηκόντων σε συναδέλφους μηχανικούς που εργάζονται στη διεύθυνση μεταφορών, τα οποία είναι άσχετα με την ειδικότητά τους καθώς επίσης και τα εργασιακά προβλήματα που δημιουργεί στους συναδέλφους ο Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Κύμης.

Οι συνάδελφοι μέλη του Συλλόγου θεωρούν αναγκαία τη λειτουργία του Συλλόγου και της Ομοσπονδίας και τη στήριξη των συνδικαλιστικών εκφράσεων του κλάδου μας. Συμφωνήθηκε στην πρώτη τακτική συνέλευση του συλλόγου να αποφασιστεί ο καθορισμός του ύψους της συνδρομής των μελών και να ξεκινήσει η προετοιμασία για είσπραξη αυτών μέσα από την μισθοδοσία.

Επίσης, το Δ.Σ. του Α΄βάθμιου Συλλόγου δεσμεύτηκε να εξετάσει τη δυνατότητα να αναλάβει στα πλαίσια των αποφάσεων του 7ου Συνεδρίου την Επιτροπή Επιμόρφωσης της Π.Ο.ΜΗ.Τ.Ε.Δ.Υ. μετά την πρόσφατη εμπειρία που αποκόμισαν με τη διοργάνωση σεμιναρίου για την επιμόρφωση συναδέλφων.