Print Friendly, PDF & Email

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

stop12

«Η απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών επιβεβαιώνει την μορφή ΑΠΕΡΓΙΑΣ – ΑΠΟΧΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ και οι ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ του Δημοσίου στο σύνολο των Δημοσίων  Υπαλλήλων,  από το καθήκον της Αξιολόγησης.

Η ΠΟΜΗΤΕΔΥ συμμετέχοντας στις κινητοποιήσεις της ΑΔΕΔΥ θα εξαντλήσει κάθε μορφή δράσης (ΑΠΕΡΓΙΑ – ΑΠΟΧΗ)  ανεξάρτητα από κάθε δικαστική έκβαση. Καταγγέλλουμε τις αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις της κυβέρνησης που μέσω της δικαστικής οδού επιχειρεί να ποινικοποιήσει τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις για την ακύρωση της Αξιολόγησης.

Όλοι οι εργαζόμενοι συνεχίζουμε και εντείνουμε τον αγώνα ενάντια στο νόμο – έκτρωμα. Κανένας δεν πρέπει να συμπληρώσει και να καταθέσει το ατομικό φύλλο αξιολόγησης και κανένας προϊστάμενος να μην κάνει τον επιμερισμό των ποσοστών και τις εισηγήσεις.

Η ενυπόγραφη άρνηση είναι καθολική

Δεν μας φοβίζουν τα οποιαδήποτε κατασταλτικά μέτρα που θα εφαρμόσουν η πανικόβλητη Κυβέρνηση και  η Διοίκηση.

Συνεχίζουμε ΔΥΝΑΜΙΚΑ – ΕΝΩΤΙΚΑ.

Συμμετέχουμε στην κινητοποίηση της  ΑΔΕΔΥ, την ημέρα εκδίκασης της προσφυγής  στο Εφετείο κατά της Απόφασης του Πρωτοδικείου να κηρύξει παράνομη την ΑΠΕΡΓΙΑ – ΑΠΟΧΗ από το καθήκον της Αξιολόγησης για διαδικαστικούς λόγους.

ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΙΚΑ την συμμετοχή μας στην Αξιολόγηση.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

Δείτε το Δελτίο Τύπου της ΠΟΜΗΤΕΔΥ