Print Friendly, PDF & Email

ΜηχανικοιΔιαμαρτυρία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μηχανικών Τεχνολογικού Τομέα Ανώτατης Εκπαίδευσης Δημοσίων Υπαλλήλων (ΠΟΜΗΤΕΔΥ) για την άρνησητου Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, κ. Χ. Σπίρτζη σε αίτημα συνάντησης που είχε υποβάλει 

η Ομοσπονδία.



Αθήνα		19/5/2015
Αρ. Πρωτ.:	2099

Προς: 	Υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού
Αναπληρωτή Υπουργό
Κ. Χρ. Σπίρτζη

Κύριε Υπουργέ,
Αμέσως μετά την ανακοίνωση ανάληψης των καινούργιων καθηκόντων σας (5/2/2015) αποστείλαμε συγχαρητήρια επιστολή, στην οποία και σας ζητούσαμε συνάντηση το συντομότερο δυνατόν.
Από τότε, παρά τα συνεχή αιτήματα προσδιορισμού της συνάντησης (με τηλεφωνική επικοινωνία κάθε τρεις ημέρες και με καινούργιο έγγραφο στις 15/4/2015) αυτό δεν κατέστη δυνατό!!!
Στην πολύχρονη συνδικαλιστική μας δράση, οι Υπουργοί όλων των Κυβερνήσεων, πάντα έβρισκαν χρόνο να μας συναντήσουν και να συζητήσουν μαζί μας, προκειμένου από κοινού να διευθετήσουμε ζητήματα θεσμικά, κλαδικά, οικονομικά, τεχνικά κ.λ.π. αρμοδιότητας του Υπουργείου.
Αντίθετα εσείς, ενώ η συνεργάτιδά σας επικαλείται φόρτο εργασίας, μαθαίνουμε πως  βρίσκετε χρόνο και τον διαθέτετε σε άλλες ομάδες εργαζομένων – εκπροσώπων άλλων κλάδων.

Κύριε Υπουργέ,
Το Υπουργείο σας ασχολείται με το σύνολο των θεμάτων όλου του τεχνικού κόσμου και όχι μόνο συγκεκριμένων κατηγοριών και κλάδων.
Επειδή οι πολίτες πρέπει να αντιμετωπίζονται ισότιμα, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς,  πιστεύουμε να βρείτε τον χρόνο και να ανταποκριθείτε στο αίτημά μας.

Δείτε το έγγραφο εδώ