Print Friendly, PDF & Email

synantisi syllogou larisas magnisias

                     

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ  ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ        

ΛΑΡΙΣΑΣ- ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ (ΣΥ.ΜΗ.ΤΕ.Δ.Υ Λ-Μ)

(ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Π.Ο.ΜΗ.Τ.Ε.Δ.Υ.)

ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ 9 – Τ.Κ. 41222 ΤΗΛ./FAX 2410-259846

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                                                        

Την Παρασκευή 13/11/15  κλιμάκιο μελών του Δ.Σ του συλλόγου Λάρισας – Μαγνησίας αποτελούμενο από την Πρόεδρο κα Μπεκιάρη Ειρήνη, την κα Γκαβαρδίνα  Βασιλική και τον κ. Τζακόγια Σταύρο με τη συμμετοχή και του προέδρου της ΠΟΜΗΤΕΔΥ, κ. Λιόντη Στέφανου πραγματοποίησε:

  1. Επίσκεψη στο Στρατιωτικό Εργοστάσιο 304 ΠΕΒ, στο Βελεστίνο, όπου συναντήθηκε με τους συναδέλφους που εργάζονται σε αυτό. Με άδεια που εξασφαλίστηκε από την Διοίκηση πραγματοποιήθηκε πολύωρη σύσκεψη, στη διάρκεια της οποίας, εξετάστηκαν όλα τα προβλήματα που απασχολούν τους συναδέλφους στους χώρους εργασίας και έγινε ενημέρωση  για τα γενικότερα θέματα και προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο μας. Από την πλευρά τους οι συνάδελφοι επεσήμαναν την  αναγκαιότητα συσπείρωσης και ύπαρξης ζωντανών και ενεργών τοπικών συλλόγων αλλά και της Ομοσπονδίας. Στα πλαίσια αυτά επιβεβαιώθηκε από όλους η πρόθεση οικονομικής στήριξης των συνδικαλιστικών εκφράσεων του κλάδου με την καθολική συμμετοχή τους στην παρακράτηση των συνδρομών τους μέσα από την μισθοδοσία τους.
  1. Συνάντηση στην ΠΕ Μαγνησίας & Σποράδων με τον Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών και Επικοινωνιών Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κ. Αργύρη  Κοπάνα.

Στη συνάντηση που έγινε σε  κλίμα εποικοδομητικής συνεννόησης και συνεργασίας συζητήθηκαν  εργασιακά θέματα που απασχολούν τους Μηχ/κούς Τ.Ε. που εργάζονται στην Περιφέρεια Θεσσαλίας όπως η στελέχωση των Υπηρεσιών,  ο Οργανισμός της Περιφέρειας, το δικαίωμα κρίσης – αξιολόγησης των Μηχανικών Τ.Ε ,  κ.α .

Δείτε εδώ το Δελτίο Τύπου