Print Friendly, PDF & Email

symidyh  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Πέμπτη 12-5-2016 πραγματοποιήθηκε στον Πύργο, στο μικρό Συνεδριακό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, η Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Συλλόγου Πτkolazυχιούχων Μηχανικών Τεχνολογικού Τομέα Ανώτατης Εκπαίδευσης Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Ηλείας, στην οποία παρευρέθη από την πλευρά της Π.Ο.ΜΗ.Τ.Ε.Δ.Υ ο Α΄ Αντιπρόεδρος Γιώργος Μερτινός και ο Οργανωτικός Γραμματέας Γιάννης Μπαϊκούσης.

Έγινε διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του συλλόγου καθώς και ενημέρωση για την πορεία της διαδικασίας παρακράτησης της συνδρομής μας από τη μισθοδοσία μας κάθε μήνα, οπού και διαπιστώθηκε ότι υπάρχει καθολική συμμετοχή με την διαδικασία να έχει ολοκληρωθεί σε ποσοστό πάνω από 90%.

Στη Γενική Συνέλευση συζητήθηκαν όλα τα κρίσιμα θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους στον κλάδο μας. Μεταξύ των γενικότερων θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν η απαξίωση των Τεχνικών Υπηρεσιών με τις ελλείψεις προσωπικού, το θέμα των επαγγελματικών δικαιωμάτων που εκκρεμούν, το νέο μισθολόγιο – βαθμολόγιο, οι παρεμβάσεις στο θέμα των Οργανισμών, οι παρεμβάσεις στο Πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για τις ρυθμίσεις στην Ανώτατη εκπαίδευση.

Τέλος ορίστηκε η ημερομηνία διεξαγωγής αρχαιρεσιών για την Πέμπτη 26 Μαΐου 2016 στο μικρό Συνεδριακό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας.

Οι συνάδελφοι μέλη του Συλλόγου θεωρούν αναγκαία τη στήριξη και λειτουργία του Συλλόγου και της Ομοσπονδίας και τη στήριξη των συνδικαλιστικών εκφράσεων του κλάδου μας.