Print Friendly, PDF & Email

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ

Μετά από πολλές αναβολές αλλά με τη συνεχή συνεργασία  της ΠΟΜΗΤΕΔΥ, και ιδιαίτερα  του οργανωτικού γραμματέα, συναδέλφου Θεόδ. Τσίπα, και του μέλους του πρώην Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, συναδέλφου Νικ. Καχριμάνη, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη  10/10/2017, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφέρειας, η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου των Μηχανικών ΤΕ δημοσίων υπαλλήλων Νομού Αιτωλοακαρνανίας, στο πλαίσιο της επανενεργοποίησης του Συλλόγου.

Ο αριθμός των συναδέλφων που υπηρετούν στον νομό Αιτωλοακαρνανίας ανέρχεται στους σαράντα εννέα (49). Στη συνέλευση προσήλθαν σαράντα (40).

Στις εργασίες της παραβρέθηκε αντιπροσωπεία του ΔΣ της ΠΟΜΗΤΕΔΥ, αποτελούμενη από τους συναδέλφους, Φίλιππο Κυριάκο, Πρόεδρο, Τσίπα Θεόδωρο Οργανωτικό Γραμματέα και Οικονόμου Βασίλειο, μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, οι οποίοι ενημέρωσαν για τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο.

Ακολούθησε  διαλογική συζήτηση για όλα τα θέματα που απασχολούν τους ΤΕ Μηχανικούς και ψηφοφορία για τη λήψη σχετικών αποφάσεων.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη  Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων για την Ομοσπονδία. Ψήφισαν τριάντα οχτώ (38) μέλη. Τα αποτελέσματα των εκλογών θα ανακοινωθούν αναλυτικά μετά την κατάθεσή τους στο πρωτοδικείο Μεσολογγίου.

Η μαζική ανταπόκριση των συναδέλφων στο κάλεσμα για επανενεργοποίηση του Συλλόγου των Μηχανικών ΤΕ δημοσίων υπαλλήλων Νομού Αιτωλοακαρνανίας αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στην προσπάθεια οργανωτικής θωράκισης του κλάδου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ