Print Friendly, PDF & Email

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Υλοποιώντας την απόφαση  που ελήφθη κατά τη συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΜΗΤΕΔΥ στις 23 Ιανουαρίου 2018, σύμφωνα με την οποία θα πρέπει να συγκληθούν άμεσα Γενικές Συνελεύσεις των πρωτοβάθμιων συλλόγων, για να ενημερωθούν τα μέλη, να δηλωθεί η διαθεσιμότητα των συναδέλφων, καθώς και να συζητηθούν προτάσεις για κλιμακούμενες αγωνιστικές κινητοποιήσεις, όπως: στάσεις εργασίας, αποχή από επιτροπές, εκτός έδρας μετακινήσεις και επιβλέψεις έργων κ.λ.π., το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΥΜΗΔΥΠΑΣ κατά τη συνεδρίασή του στις 13 Φεβρουαρίου 2018 προγραμμάτισε τη διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 11 το πρωί. Εάν δεν υπάρξει απαρτία η ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης μετατίθεται για την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου, την ίδια ώρα ενώ αν και πάλι δεν υπάρξει απαρτία η Γενική Συνέλευση μετατίθεται οριστικά στις 27 Φεβρουαρίου 2018, στις 11 το πρωί και θα πραγματοποιηθεί ανεξαρτήτως αριθμού συμμετεχόντων.

Ανεξαρτήτως ημερομηνίας, η Γενική Συνέλευση θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφέρειας Θεσσαλονίκης, Στρωμνίτσης 53.

 

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Σήμερα, περισσότερο ίσως από ποτέ, ως κλάδος, ως δημόσιοι υπάλληλοι και ως πολίτες βρισκόμαστε ενώπιον πλήθους ζητημάτων μείζονος σημασίας για το παρόν και το μέλλον μας. Καταπατούνται τα δικαιώματά μας, πλήττεται το δίκιο μας. Πλέον δεν υπάρχει κανένα περιθώριο εφησυχασμού. Γι’ αυτό η συμμετοχή μας στη Γενική Συνέλευση δεν είναι απλώς αναγκαία! Είναι επιβεβλημένη.

Τα προβλήματά μας είναι πράγματι πολλά, όχι όμως άλυτα.  Λύσεις υπάρχουν και είναι στα χέρια μας αρκεί να τις διεκδικήσουμε με μαζικότητα, συμμετοχή και αγωνιστική δράση.

Δείτε εδώ