Print Friendly, PDF & Email

Συναδέλφισσες,  συνάδελφοι

Το Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ αποφάσισε να προχωρήσει σε κινητοποιήσεις κατά του νομοσχεδίου για τις  «Δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις και άλλες διατάξεις».

Πρόκειται για ένα αντιδημοκρατικό νομοσχέδιο, που καταδεικνύει ότι η Κυβέρνηση επενδύει στον αυταρχισμό, την καταστολή και την οπισθοδρόμηση σε εποχές που όλοι θέλουμε να ξεχάσουμε, προσπαθώντας να μας ξαναφιμώσει και να μας βάλει στο γύψο.

 Ζητάμε

Την άμεση απόσυρση του νομοσχεδίου που καθιστά ουσιαστικά απαγορευτικές τις διαδηλώσεις και την έκφραση διαμαρτυρίας των πολιτών και κατατέθηκε προς ψήφιση στη Βουλή.

Στηρίζουμε

τις Αποφάσεις του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ να προχωρήσει σε κινητοποιήσεις τις ημέρες συζήτησης και ψήφισης του Νομοσχεδίου στη Βουλή και συγκεκριμένα:

  • Την ΤΕΤΑΡΤΗ, 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020, Πανελλαδική Στάση Εργασίας στο Δημόσιο από τις 11:00 π.μ. έως τη λήξη του ωραρίου και Συγκέντρωση στις 11:30 π.μ. στην Πλατεία Κοραή.
  • Την ΠΕΜΠΤΗ, 9 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020, ώρα 19:00 Συλλαλητήριο στην Πλατεία Κλαυθμώνος από κοινού με το Ε.Κ.Α. και άλλες συνδικαλιστικές οργανώσεις.

Καλούμε

Όλους τους συναδέλφους μας ΤΕ Μηχανικούς,  να συμμετέχουν δυναμικά και ενεργά στις Συγκεντρώσεις, στα Συλλαλητήρια και στις πορείες.

Δείτε την ανακοίνωση της ΠΟΜΗΤΕΔΥ

Δείτε το Δελτίο Τύπου της ΑΔΕΔΥ