Print Friendly, PDF & Email

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Όπως είχατε ενημερωθεί, την Πέμπτη 8 και Παρασκευή 9 Ιούλη 2021, πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή διημερίδα – σεμινάριο που διοργάνωσε η ΠΟΜΗΤΕΔΥ σχετικά με τις τελευταίες τροποποιήσεις του Ν. 4412/16, έτσι όπως προβλέπονται στον πρόσφατο Ν. 4782/21.

Το σεμινάριο μεταδόθηκε από το κανάλι της ΠΟΜΗΤΕΔΥ στο youtube και παραμένει διαθέσιμο προς παρακολούθηση για κάθε ενδιαφερόμενο. Για να έχετε ενημέρωση  μελλοντικών δράσεων, μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο κανάλι της ΠΟΜΗΤΕΔΥ με τους κωδικούς σας στο gmail.

Πρόκειται, κατά ομολογία όσων παρακολούθησαν το σεμινάριο, για μία πετυχημένη πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας που χαρακτηρίστηκε από την ενεργό συμμετοχή των μελών μας ΤΕ Μηχανικών καθώς και συναδέλφων άλλων κατηγοριών που εμπλέκονται με τις δημόσιες συμβάσεις και έργα.

            Εισηγητής, ήταν ο εκπαιδευτής του ΙΝΕΠ, Πολιτικός Μηχανικός Δρ. Βασίλειος Βασίλογλου, ο οποίος την 1η μέρα αναφέρθηκε στις διατάξεις που εφαρμόζονται ήδη από 9/3/2021 ή από 1/6/2021. Το ενδιαφέρον και η συμμετοχή των  συναδέλφων εκφράστηκε με πληθώρα ερωτήσεων σχετικών με την εισήγηση της 1ης ημέρας, με αποτέλεσμα, η 2η μέρα να αφιερωθεί κυρίως στην απάντηση των ερωτήσεων αυτών και την περαιτέρω ανάλυση ή διευκρίνηση των σχετικών διατάξεων.

Στο προσεχές διάστημα θα ολοκληρωθεί η τεχνική επεξεργασία του υλικού της εισήγησης και θα αναρτηθεί στην  ιστοσελίδα της ΠΟΜΗΤΕΔΥ σε μορφή pdf, ώστε να είναι προσβάσιμη σε όλους.

Λαμβάνοντας υπόψη τις απόψεις και τα σχόλια των συναδέλφων, η Ομοσπονδία προγραμματίζει ανάλογη παρουσίαση – σεμινάριο, τον προσεχή Σεπτέμβρη, με επίκεντρο τις διατάξεις οι οποίες θα εφαρμοστούν από 1/9/2021.

Θα ενημερωθείτε έγκαιρα για τη διενέργεια του νέου σεμιναρίου.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ           ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

 3584 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ