Print Friendly, PDF & Email

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ 2ου ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Αθήνα, 31/8/2021

Αρ. Πρωτ.: 3594

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Διαδικτυακό σεμινάριο – διημερίδα για τις δημόσιες συμβάσεις Ν. 4782/2021 Τρίτη 7 & Τετάρτη 8 Σεπτέμβρη

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

η Ομοσπονδία μας συνεχίζοντας τις προσπάθειες ενημέρωσης των συναδέλφων σχετικά με τις τελευταίες τροποποιήσεις του Ν. 4412/16, έτσι όπως προβλέπονται στον πρόσφατο Ν. 4782/21, διοργανώνει νέα διαδικτυακή διημερίδα – σεμινάριομε επίκεντρο τις διατάξεις οι οποίες θα εφαρμόζονται από 1/9/2021 καθώς και για την κατανόηση και εφαρμογή των αλλαγών που ήδη ισχύουν στις δημόσιες συμβάσεις και τα δημόσια έργα.

Το διαδικτυακό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 7 και Τετάρτη 8 Σεπτέμβρη από τις 11:30 έως τις 14.30. 

Εισηγητής θα είναι ο εκπαιδευτής του ΙΝΕΠ Πολιτικός Μηχανικός Δρ. Βασίλειος Βασίλογλου και μπορείτε να παρακολουθήσετε τη διημερίδα ζωντανά από το κανάλι της Π.Ο.ΜΗ.Τ.Ε.Δ.Υ. στο youtube (https://www.youtube.com/channel/UCnAxSVt6fiKms0FsJYxxWbw).

Θα υπάρχει η δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων οι οποίες θα ομαδοποιηθούν και θα προσπαθήσουμε να απαντηθούν τη 2η μέρα. Για να γίνουν σχόλια ή ερωτήσεις στο chat του youtube καλό είναι να κάνετε εγγραφή στο κανάλι με τους κωδικούς gmail ή google. Ερωτήματα μπορείτε να υποβάλετε επίσης και στο email της  Π.Ο.ΜΗ.Τ.Ε.Δ.Υ info@pomitedy.gr.

Υπενθυμίζουμε ότι η 1η διημερίδα που πραγματοποιήθηκε στις 8 & 9 Ιούλη μεταδόθηκε από το κανάλι της ΠΟΜΗΤΕΔΥ στο youtube και παραμένει διαθέσιμη προς παρακολούθηση για κάθε ενδιαφερόμενο. Επίσης η εισήγηση σε μορφή pdf, έχει αναρτηθεί στο site της ΠΟΜΗΤΕΔΥ (https://www.pomitedy.gr/) και μπορείτε να την κατεβάσετε. 

Παρακαλούνται οι συνάδελφοι να ενημερώσουν τις Υπηρεσίες τους και όσους ενδιαφέρονται και απασχολούνται με τις δημόσιες συμβάσεις.

       Παρακαλούνται οι Υπηρεσίες να διευκολύνουν τους υπαλλήλους τους να παρακολουθήσουν το σεμινάριο.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                 Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ       ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ