Σία Αναγνωστοπούλου: Δίκαιο αίτημα και χρέος της πολιτείας για άμεση έκδοση των επαγγελματικών δικαιωμάτων

Με τους εκπροσώπους ΕΕΤΕΜ & ΠΟΜΗΤΕΔΥ (Μηχανικοί Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων) που την ανέμεναν στην είσοδο της Έκθεσης PATRAS IQ κρατώντας πανό, συνομίλησε η Υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου, προσερχόμενη στην Έκθεση. Οι μηχανικοί ζητούν κατοχύρωση των επαγγελματικών τους δικαιωμάτων. Η Υπουργός τους είπε ότι έχουν δίκιο και έκλεισε συνάντηση μαζί τους.

Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τους συνδικαλιστές μηχανικούς Τεχνολογικής Εκπαίδευσης

Τους συνδικαλιστές μηχανικούς Τεχνολογικής Εκπαίδευσης που πραγματοποιούσαν κινητοποίηση –με πανό διαμαρτυρίας– απέναντι από το Δικαστικό Μέγαρο Πάτρας, χαιρέτισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, με την άφιξή του στην Αχαϊκή πρωτεύουσα

Συνάντηση με υποψήφιους βουλευτές στα γραφεία ΕΕΤΕΜ και ΣΥΜΗΔΥ Αχαΐας

Την Παρασκευή 18/09/2015 πραγματοποιήθηκε συνάντηση, στα γραφεία ΕΕΤΕΜ και ΣΥΜΗΔΥ Αχαΐας, αντιπροσωπείας της Δ.Ε ΕΕΤΕΜ υπό τον πρόεδρο Κουμούτσο Θανάση, τον πρόεδρο ΣΥΜΗΔΥ Αχαΐας Μπαϊκούση Γιάννη και τους υποψήφιους βουλευτές Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ, κ.κ. Αναγνωστοπούλου Σία (πρώην Αναπληρώτρια Υπουργό Εξωτερικών) και Ρώρο Γεώργιο (συνάδελφο).

Σύλλογος Πτυχιούχων Μηχανικών Τεχνολογικού Τομέα Ανώτατης Εκπαίδευσης Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Αχαΐας. Γενική Συνέλευση

Την Τετάρτη 19/11/2014, σε αίθουσα του Πανεπιστημίου Πατρών πραγματοποιήθηκε, με ευρεία συμμετοχή συναδέλφων, Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Πτυχιούχων Μηχανικών Τεχνολογικού Τομέα Ανώτατης Εκπαίδευσης Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Αχαΐας.