Print Friendly, PDF & Email

κολαζ καρδιτσα 1

Υλοποιώντας τις αποφάσεις του Γενικού Συμβουλίου που συνεδρίασε στις 7/2/2014, ο Σύλλογος ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΤΡΙΚΑΛΩΝ, πραγματοποίησε Γενική Συνέλευση των μελών του, την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014 ώρα 11:30 π.μ στην Αίθουσα του Eργατικού Κέντρου. Τόσο το υψηλό ποσοστό συμμετοχής των συναδέλφων, όσο και η συμμετοχή τους στις συζητήσεις των θεμάτων και η συμφωνία όλων να κρατήσουμε με κάθε τρόπο ζωντανούς τους Συλλόγους και την Ομοσπονδία μας ήταν καθοριστική ενώ σε συνέχεια αυτής, το Διοικητικό Συμβούλιο του  ΣΥ.ΜΗ.Δ.Υ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ-ΤΡΙΚΑΛΩΝ απηύθυνε στα μέλη του Συλλόγου την παρακάτω επιστολή:

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ –ΤΡΙΚΑΛΩΝ (ΣΥ.ΜΗ.Δ.Υ ΚΑ.ΤΡ.)

(ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Π.Ο.ΜΗ.Τ.Ε.Δ.Υ.)

Καρδίτσα 25/02/2014

ΠΡΟΣ: Τα μέλη του Συλλόγου μας

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Αγαπητοί συνάδελφοι, εκ μέρους του Δ.Σ. του ΣΥ.ΜΗ.Δ.Υ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ-ΤΡΙΚΑΛΩΝ αισθανόμαστε την υποχρέωση να σας ευχαριστήσουμε για το δυναμικό παρών που δώσατε στη Γ.Σ. που πραγματοποιήθηκε στις 21/2/2014 στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Καρδίτσας.

Συνάδελφοι θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η συγκέντρωσή μας ήταν η μεγαλύτερη που έγινε εδώ και 11 χρόνια από της ιδρύσεώς μας.

Αυτό φυσικά οφείλεται σε εσάς που από την πρώτη στιγμή που ήρθαμε σε επαφή μαζί σας, αγκαλιάσατε την ΝΕΑ ΑΡΧΗ που κάνουμε για το καλό του ΚΛΑΔΟΥ μας.

Tο εκπληκτικό ήταν ότι κάποιοι συνάδελφοι που δεν μπορούσαν να παραβρεθούν στην Γ.Σ δώσανε σε άλλα μέλη να μεταφέρουν τα απογραφικά τους δελτία, αποδεικνύοντας με την ενέργεια αυτή ότι οι συνάδελφοι κατανοούν την αναγκαιότητα να υπάρχει ως έκφραση των Μηχανικών Τ.Ε στο δημόσιο , ο Σύλλογός μας και η Π.Ο.ΜΗ.Τ.Ε.Δ.Υ .

Συνάδελφοι, είναι χρέος όλων μας να είμαστε ενεργοί και συμμέτοχοι σε αυτή τη ΝΕΑ προσπάθεια τόσο του συλλόγου όσο και της Π.Ο.ΜΗ.Τ.Ε.Δ.Υ . Το επιβάλουν τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως κλάδος στον Δημόσιο Τομέα.

Όποιο υπηρεσιακό πρόβλημα αντιμετωπίζετε θα πρέπει να μας ενημερώνετε άμεσα και χωρίς δισταγμό, για να παρέμβουμε στο βαθμό που μπορούμε μαζί με την ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ για να υπάρξει λύση.

Επίσης θα πρέπει να μας βοηθήσετε να εντοπίσουμε και άλλα μέλη που ίσως άθελά μας να μη γνωρίζουμε ότι υπάρχουν. Όπως π.χ. οι συνάδελφοι στο Νοσοκομείο Τρικάλων, οι συνάδελφοι στα έργα Αχελώου. Έτσι θα μπορέσουμε να τους επισκεφτούμε για να γνωρίσουν την ΥΠΑΡΞΗ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ μας.

Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιήσουμε και νέες επισκέψεις σε Υπηρεσίες που δεν είχαμε πάει στην ΚΑΡΔΙΤΣΑ και στα ΤΡΙΚΑΛΑ.

Επίσης θα επανέλθουμε και στις Υπηρεσίες που ήδη έχουμε πάει για να μην νοιώσετε ποτέ ότι λείπουμε από εσάς.

ΕΣΕΙΣ είστε η ΠΗΓΗ που μας γεμίζει με δύναμη να συνεχίσουμε το ΕΡΓΟ μας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΖΩΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ.